'a Calamarata rigata

La Fabbrica della Pasta di Gragnano

Produced by three generations with the teachings and secret recipe of the high quality pasta-making tradition of the Moccia family; kneading dough gently with mastery and patience, using the best durum wheat semolina flour, with water from the wonderfully clear and uncontaminated Lattari mountains, shaped using only bronze plates, and a long and delicate drying period at low temperatures. A small production of pasta of the highest quality.....everyday from this artisan pasta from Gragnano.


Gragnano (NA)

Igp

Short pasta

Durum wheat semolina extraction, water, contains glutin 

Shaped using bronze plates, long and delicate drying period at low temperature

'a Calamarata rigata

La Fabbrica della Pasta di Gragnano
500 g

€ 2,90 5,80 €/kg
Tell a friend Ask for further information

Questo sito utilizza cookie propri e di terze parti anche con finalità’ commerciali.
Continuando a navigare o accedendo a un qualunque elemento del sito senza cambiare le impostazioni dei cookie, accetterai l’utilizzo dei cookie.
Le impostazioni dei cookie possono essere modificate in qualsiasi momento utilizzando il link Privacy presente nel sito, dal quale è possibile negare il consenso all'installazione di qualunque cookie.

accept